Alva käynnistää vesihuoltosaneeraustyöt Mäki-Matin perhepuiston ympäristössä. Työt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin sekä osaan kiinteistöistä myös vedenjakelukeskeytyksiä, joista tiedotetaan tarkemmin työn edetessä. Työmaan kesto on kokonaisuudessaan noin 4–6 viikkoa.

Valmistelevat työt alkavat viikon 42 lopussa. Ensimmäisessä vaiheessa noin 2–3 viikkoa kestävät saneeraustyöt käynnistyvät Voionmaankatu 6:a ja 8:aa palvelevalla liittymisväylällä (ks. linkki vaiheet 1–3). Vaiheen 1 jälkeen työt siirtyvät Mäki-Matin perhepuistoon ja Mäki-Matinkadulle.

Pitkäkatu katkaistaan ajoneuvoliikenteeltä Voionmaankadun ja Oikokadun väliseltä alueelta maanantaina 23.10. noin viikon ajaksi. Kiertotie kulkee Ahdinkadun ja Oikokadun kautta. Tonteille ajaminen on mahdollista tien katkaisusta huolimatta.

Muutoksia tulee kevyen liikenteen kulkuun sekä Voionmaankatu 6 ja 8 parkkipaikoille kulkemiseen. Myös jätekuljetus siirtyy kevyen liikenteen väylälle.

Tarkempi työmaan vaiheistus ja liikenteenohjaussuunnitelma

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa. Mikäli työmaa herättää kysymyksiä tai palautetta, pyydämme ottamaan yhteyttä työmaasta vastaaviin henkilöihin.

Lisätietoja

Urakoitsija, työmaasta vastaava

Varpaisjärven maansiirto ja vesitekniikka Oy,

Olli Lemettinen (lomalla viikolla 42, tavoitettavissa 23.10.23 alkaen)
p. 050 301 7274, olli.lemettinen@vmsv.fi 

Kimmo Järvinen (viikolla 42)

p. 040 653 2073, kimmo.jarvinen@vmsv.fi

Rakennuttaja

Alva-yhtiöt Oy, Jussi Minkkinen puh 040 680 4839 (ark. 8–16), jussi.minkkinen@alva.fi

sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040