Keski-Suomen keskussairaalan alueelle Jyväskylän Kukkumäkeen valmistuu uusi sairaala vuonna 2020. Sairaalan lämmityksen ja viilennyksen toimittajaksi on valittu Jyväskylän Energia (JE).

Jyväskylän Energia toimittaa lämmön ja viilennyksen rakenteilla olevaan Keski-Suomen Sairaala Novaan. Lämmön ja viilennyksen toimitus alkaa kesällä 2019. Myös sairaalan rakennusaikainen lämpö tulee JE:ltä.

– Olemme toimittaneet nykyiseen sairaalaan kaukolämmön jo vuosia. On hienoa saada jatkaa lämmön toimittajana uudessakin sairaalassa ja hoitaa myös viilennys näin tärkeään kohteeseen, iloitsee asiakaspäällikkö Teuvo Kangas Jyväskylän Energialta.

Jyväskylän Energia toteuttaa sairaalaan lämmön ja viilennyksen, joka on paitsi luotettavaa, myös älykästä, joustavaa ja jatkuvasti kehittyvää.

– Vaikka monet lämmön ja viilennyksen toteutustavat ovat perinteisempiä, seuraamme jatkuvasti myös kehittyviä teknologioita ja uusia tapoja lämmittää ja jäähdyttää. Tarjoamamme ratkaisut ovat päivitettävissä asiakkaan muuttuvien tarpeiden ja yleisen kehityksen myötä. Viilennyskohteena uusi sairaala on meille tärkeä päänavaus. kertoo Jyväskylän Energian asiakkuusjohtaja Satu Kuusinen JE:n lämpö- ja viilennysliiketoiminnasta.

Uuden sairaalan lämpö toteutetaan toimitusvarmalla kaukolämmöllä. On tärkeää, että asiakas voi huoletta luottaa lämpö- ja viilennysratkaisunsa toimivuuteen. Ratkaisun tulee olla ajantasainen ja asiakkaan tarpeisiin sopiva.

– Sairaalan toimintavarmuuden takaamiseksi on tärkeää, että tekemämme ratkaisut perustuvat varmoihin ja hyväksi todettuihin ratkaisuihin. Ratkaisevaa sairaalan lämmön ja viilennyksen osalta onkin juuri toimitusvarmuus, jonka Jyväskylän Energia pystyy tarjoamaan, toteaa Uusi Sairaala -projektin projektijohtaja Mikko Jylhä.


Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Satu Kuusinen, Jyväskylän Energia Oy, p. 040 732 7447
Asiakaspäällikkö Teuvo Kangas, Jyväskylän Energia, p. 050 590 1039