Jyväskylän Energia uudistaa sähkö-, kaukolämpö- ja vesihuoltoverkkoa ja Jyväskylän kaupunki kadun rakenteita Väinönkadulla Kauppakadun ja Yliopistonkadun risteyksien välisellä alueella 16.6.–9.11.2018. Työmaa etenee Kauppakadun risteyksestä alkaen kolmessa vaiheessa noin 50 metrin mittaisissa osioissa. Ensimmäinen vaihe valmistuu 22.6., toinen vaihe 31.8. ja kolmas vaihe 9.11. mennessä.

Jyväskylän kaupunki rakentaa samassa yhteydessä Väinönkadun pintaosan piha- ja kävelykaduksi ja tähän liittyen tehdään katukiveyksien, valaistuksen ja kalusteiden sekä istutusten asennustöitä Vapaudenkadun ja Yliopistonkadun risteyksien välisellä alueella. Nämä työt tehdään pääsääntöisesti kesän 2018 aikana ja ne valmistuvat viimeistään 30.6.2019. Työt alkavat Kauppakadun risteyksestä Vapaudenkadun suuntaan touko–kesäkuun vaihteessa ja jatkuvat Kauppakadulta Yliopistonkadun suuntaan 22.6. jälkeen.

Työaika molemmissa hankkeissa on klo 7.00–21.00. Työmaat aiheuttavat alueen jalankulkuun ja ajoneuvoliikenteeseen poikkeusjärjestelyitä, joista tiedotetaan erikseen hankkeiden edetessä.
Kaukolämpöverkon uusiminen aiheuttaa alueen kiinteistöissä lämpökatkoja, joista tiedotetaan erikseen kyseisiin kiinteistöihin toimitettavilla tiedotteilla sekä Jyväskylän Energian häiriötiedotusjärjestelmän kautta. Pahoittelemme töiden aiheuttamaa häiriötä.

Maksuttomat sähkön, veden ja kaukolämmön kiinteistökohtaiset häiriötiedotteet ovat tilattavissa tekstiviestinä tai sähköpostilla Monitori-palvelusta osoitteesta www.jyvaskylanenergia.fi/monitori.

Rakennushankkeesta järjestetään tiedotustilaisuus alueen yrittäjille ja isännöitsijöille perjantaina 13.4. klo 8.00 ravintola Huviretkessä, Väinönkatu 5.

 

Lisätietoja:

Jyväskylän Energia -yhtiöt, rakennuttaja Tero Poikonen, tero.poikonen@jenergia.fi, p. 040 651 4854 (arkisin 8–16)

Jyväskylän kaupunki, rakennuttaja Juha Vento, juha.vento@jkl.fi, p. 014 266 5142 (arkisin 8–16)

Iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylän Energian käyttökeskus, p. 014 366 4040 tai asiakaspalvelu p. 014 366 4010