Jyväskylän Energia Oy:n runkovesijohdossa on tapahtunut putkirikko Keskussairaalantiellä Jyväskylässä. Vuoto havaittiin torstaina 25.10.2018 n. klo 15.30. Putkirikon tarkempi sijainti paikannettiin ja vuoto saatiin loppumaan venttiileitä sulkemalla noin klo 21.30.

Vedenjakelu on keskeytetty tapauksen johdosta tilapäisesti Kramsunkadun ja Keskussairaalantien läheisyydessä oleville kiinteistöille. Häiriöviestit Jyväskylän Energialta tilanneille lähetetään katkotiedotteet sekä viestit katkon päättymisestä.

Keskussairaalantie nro 4 (Liikunnan rakennus) pysäköintialueella on tilapäinen vedenjakelupiste, josta asukkaat voivat noutaa käyttövettä omiin astioihinsa. Vesikatko kestää arviolta 26.10. klo 20:00 saakka.

Alueella on turvallisuussyistä tilapäisiä liikennejärjestelyjä, mm. Kramsunkadun puoleinen kevyenliikenteenväylä Keskussairaalantien varressa on suljettu liikenteeltä. Varsinaiset korjaustyöt aloitetaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja:

Käyttöpäällikkö Atte Pakkanen, p. 050 300 3916, atte.pakkanen(at)jenergia.fi