Jyväskylän Energia Oy rakennuttaa vesihuoltoliittymiä Rajakadulla, Sepänkadun ja Eeronkadun välisellä alueella. Työt alkavat maanantaiaamuna 7.1. ja kestävät arviolta viikon.

Kaivantotöistä johtuen toinen ajokaista joudutaan sulkemaan. Kaksisuuntaisuuden säilyttämiseksi toista ajokaistaa levennetään kevyenliikenteenväylän puolelle. Kevyenliikenteenväylät molemmin puolin katua ovat työmaan kohdalla poissa käytöstä, joten jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan viheralueen kautta.

Työmaa hidastaa liikennettä, joten Rajakatu voi olla töiden ajan tavanomaista ruuhkaisempi. Mahdollisuuksien mukaan kannattaakin ensi viikolla suosia muita reittivaihtoehtoja. Autoilijoita, jalankulkijoita ja pyöräilijöitä pyydetään noudattamaan varovaisuutta työmaan läheisyydessä liikkuessa. Pahoittelemme työmaan aiheuttamaa haittaa.

Lisätietoja:

Kartta työmaa-alueesta: https://www.jyvaskylanenergia.fi/filebank/3003-Liikenteenohjaus_Rajakatu_070119.pdf 

Urakoitsija: Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka, Veli-Matti Heinänen, p. 050 454 5907
Rakennuttaja: Jyväskylän Energia, Elina Valkeejärvi, p. 040 652 9258 (arkisin 8–16)
Iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylän Energian käyttökeskus, p. 014 366 4040