Jyväskylän Energia Oy aloittaa vesijohdon saneerauksen Vaajakoskella Vesmannintiellä sekä Urheilutiellä. Saneeraus alkaa viikolla 15 ja valmistuu kesäkuussa 2019. Työmaasta aiheutuu haittaa liikenteelle.

Vesmannintiellä saneerataan Vaajakoskentien ja Urheilutien välinen vesijohto ja Urheilutiellä Viistotien ja Savonmäentien välinen vesijohto. Saneeraus tehdään pääosin kaivamattomilla menetelmillä eli kaivantoja tehdään vain vesijohdon risteämäkohtiin. Yksittäisiä kaivantoja tulee koko alueelle yhteensä noin 7–10.

Työmaa aiheuttaa haittaa sekä ajoneuvoliikenteelle että kevyelle liikenteelle. Alueelle tehdään poikkeusjärjestelyjä, jotta saneerausaikainen liikenne sujuu mahdollisimman hyvin. Kartta saneerattavasta alueesta löytyy tämän linkin takaa: https://www.jyvaskylanenergia.fi/filebank/3030-Vesmannin_ja_Urheilutien_vesijohdon_saneeraus.pdf

Pahoittelemme työmaan aiheuttamaa haittaa.

Lisätietoja työmaan aikataulusta ja etenemisestä:

Urakoitsija: Putkistosaneeraus Eerola Oy, Matti Kohonen p. 050 455 7070
Rakennuttaja: Jyväskylän Energia -yhtiöt, Jussi Joutsenvirta, p. 040 641 6278 (ark. 8–16)
Iltaisin ja viikonloppuisin: Jyväskylän Energian käyttökeskus, p. 014 366 4040 tai asiakaspalvelu 014 366 4010