Jyväskylän kaupunki uusii Cygnaeuksenkadun asfaltoinnin. Ennen pinnoitteiden uusimista Alva asentaa kadulle kaapeleiden asennusputkia.

Kaapeliputkiasennukset aloitetaan Cygnaeuksenkadulla, välillä Kauppakatu – Hannikaisenkatu, maanantaina 22.6.2020. Liikennehaittojen minimoimiseksi työt suoritetaan illalla ja yöllä klo 20 – 03 välisenä aikana. Työt valmistuvat perjantaina 26.6.2020.

Kaapelireitti kaivetaan Cygnaeuksenkadun poikki useasta kohdasta ja Kauppakatu katkaistaan Cygnaeuksenkadun risteyksessä.

Asennustyöt aiheuttavat poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä, kadunvarren pysäköintipaikkojen sulkemisen sekä meluhaittaa. Työmaan läheisyydessä liikkuvia autoilijoita, jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kehotetaan noudattamaan erityistä varovaisuutta.

Pahoittelemme töistä lähiympäristölle aiheutuvaa haittaa!

Lisätiedot:

Alva-yhtiöt Oy, projektipäällikkö Ilkka Rouniola, p. 050 465 7164 (ark. 8-16)
Urakoitsija Elektron E Oy, projektipäällikkö Pentti Laaksonen, p. 0400 631 432