Vesihuoltosaneeraus Rantaraitilla välillä Ainolanranta–Ylistönmäki aiheuttaa muutoksia kevyen liikenteen reitteihin 17.8. alkaen. Työmaa kattaa Iltarannantien Rantaraitin puoleisen kevyen liikenteen väylän yliopiston kampukselle saakka (katso kartta). Työmaan ensimmäinen vaihe alkaa kampuksen kohdalta. Saneeraus kestää lokakuun loppuun, mutta keskeytetään Finlandia Marathonin ajaksi 18.-20.9.2020.

Alueelle rakennetaan opasteet tulevia kiertoteitä varten. Osa kiertoteistä on murskepinnalla. Työmaa-alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita, joten sen läheisyydessä liikkuvia kehotetaan erityiseen varovaisuuteen.

Pahoittelemme työmaasta ja poikkeusjärjestelyistä aiheutuvaa haittaa!

Työmaan yhteystiedot

Urakoitsija: Bevete Oy
Joonas Paasolainen, p. 0400 290102, joonas.paasolainen@bevete.fi

Rakennuttaja: Alva-yhtiöt Oy
Jussi Minkkinen, p. 040 680 4839, jussi.minkkinen@alva.fi
Iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040