Hei

Yllättävän vian vuoksi arvioitu päättymisaika muuttuu.

Vesiverkossa tehtävien töiden vuoksi vedenjakelu joudutaan valitettavasti keskeyttämään tilapäisesti käyttöpaikallasi #KPTunnus osoitteessa #Katuosoite, #Postinumero #Postitoimipaikka ennakkotiedotteemme mukaisesti.

Keskeytys alkaa 08.12.2020 kello 08:00. Katkon arvioitu päättymisaika on 08.12. kello 22:00.

Vedenjakelun alkaessa uudelleen voi verkostosta irrota sakkaa tai ilmaa, jotka voivat samentaa vettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä. Yleensä vesi kirkastuu juoksuttamalla.

Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa.

Häiriöalue kartalla: https://asiakas.alva.fi/Outages/OutageReport/ShowSingle?FaultId=1221&faultTypeId=1

Ystävällisin terveisin

Alvan käyttökeskus

p. 014 366 4040