Alva Sähköverkko saneeraa sähkönjakeluverkkoa Ilmarisenkadulla viikolta 42 alkaen. Ilmarisenkadulla rakennetaan 20 kV ja 0,4 kV maakaapeliverkkoa. Samassa urakassa rakennetaan kaksi puistomuuntamoa Ilmarisenkatu 7:ään ja Ilmarisenkatu 16:een. Kaapelointityöt valmistuvat vuoden loppuun mennessä.

Ensimmäisenä kaivetaan pihaliittymät viikolla 42 ilta-aikaan. Tämän jälkeen liittymät putkitetaan ja peitetään. Seuraavassa vaiheessa kaapelointireitille asennetaan putket. Lopuksi asennetaan kaapelit ja rakennetaan puistomuuntamot. Tänä syksynä avattavat asvalttialueet asvaltoidaan uusiksi syksyn aikana, mikäli sääolosuhteet sen mahdollistavat. Mikäli sääolosuhteet eivät asvaltointia suosi, avatut alueet ennallistetaan väliaikaisella päällysteellä ja asfaltoidaan keväällä 2022.

Hankkeen toteutuksesta vastaa Elektron E Oy.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot:

Urakoitsija: Elektron E Oy, projektipäällikkö Pentti Laaksonen, p. 0400 631 432

Rakennuttaja: Alva-yhtiöt Oy, projektipäällikkö, Jarmo Jäntti, p. 050 344 5457 (ark. 8-16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040