Sähkönmyyntiyhtiö Energia 247 on eilen tiedottanut joutuvansa keskeyttämään sähköntoimitukset asiakkailleen lauantaista 4.12.2021 alkaen. Alva Sähköverkko Oy:n jakelualueen asiakkaita, joiden sähkönmyyjänä on Energia 247, kehotetaan pikaisesti tekemään uusi sähkösopimus uuden sähkönmyyjän kanssa.

Uutta myyntisopimusta tehdessä kannattaa mainita, että nykyinen myyjä on Energia 247, jonka sopimukset ovat päättymässä 3.12.2021 päivälle. Suosittelemme tässä tapauksessa ottamaan valitsemaasi myyjäyhtiöön yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse soittamalla, ei sähköisiä asiointikanavia pitkin.

Asiakkaillemme, joita asia koskee, lähetetään kirje, jossa ohjeistamme asiasta vielä tarkemmin. Käyttöpaikkojen sähkönjakelua ei tulla tästä syystä katkaisemaan. Mikäli Energia 247:n myynnissä olevaan käyttöpaikkaan ei ilmoittaudu uutta myyjää, siirretään käyttöpaikan sähkönmyynti Energiaviraston päätöksen mukaisesti toimitusvelvolliselle myyjälle.

Lisätietoja saa tarvittaessa asiakaspalvelustamme puh. 014 366 4010 (arkisin klo 8-20, la klo 9-16) tai asiakaspalvelu@alva.fi tai www.energiavirasto.fi -> Ajankohtaista.