Alva on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin tunnustuksena pitkäjänteisestä kehitystyöstä työntekijäkokemuksen rakentamisessa. Great Place to Work on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Alvan tulos on kehittynyt positiivisesti neljän mittauskerran aikana, myös poikkeuksellisten koronavuosien aikana. Pandemia jopa vauhditti muutosta aiempaa läpinäkyvämmän toimintakulttuurin kehittämiseen.

Henkilöstötutkimuksen mukaan 75 % työntekijöistä pitää Alvaa todella hyvänä työpaikkana.

– Meillä on aito halu kehittää Alvaa entistä paremmaksi työpaikaksi yhdessä työntekijöidemme kanssa ja olemme ottaneet kaikki alvalaiset mukaan toiminnan suunnitteluun. Osoituksena tästä on esimerkiksi hybridityön tekemisen malli, jossa tiimit saivat itse päättää miten jakavat työajan etä- ja läsnätyön välillä. Se on kasvattanut molemminpuolista luottamusta työntekijöiden ja työnantajan välillä, kertoo Alvan toimitusjohtaja Tuomo Kantola.

Erityistä huomiota Alvalla on kiinnitetty myös esimiestyön ja johtamisen tasalaatuisuuteen, oikeudenmukaisuuteen sekä tasa-arvoisuuteen.

– Sekä yrityskulttuurin kehittäminen että henkilöstön hyvinvointi ovat asioita, joista haluamme pitää huolta. Uskon, että hyvä työntekijäkokemus heijastuu myös asiakkaillemme laadukkaina palveluina ja tuotteina, jatkaa Alvan kehitysjohtaja Tiina Mikkola.

Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Työntekijäkokemus on tutkittu anonyymillä Trust Index -henkilöstötutkimuksella. Sertifiointi perustuu työntekijöiden aitoihin kokemuksiin.

Lisätietoja

Alva-yhtiöt Oy, kehitysjohtaja Tiina Mikkola, p. 040 747 5309, tiina.mikkola@alva.fi