Alva Sähköverkko saneeraa sähköverkkoa Ruutisarven omakotitaloalueella. Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen liittymisjohdot saneerataan vain katualueella eli asukkaiden tonteilla ei tehdä kaivutöitä, eikä asukkaiden kiinteistöjen sisällä ole tarvetta käydä. Liittymisjohdon uusinta aiheuttaa kuitenkin sähkökatkon kiinteistössä.

Työt on aloitettu Ruutisarventien alkupäästä. Sähköverkon kaapelointien osalta työt valmistuvat kesäkuun puoliväliin mennessä.

Saneeraustyöt haittaavat liikennettä Ruutisarven alueella. Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.


Lisätietoja

Urakoitsija:
Elektron E Oy, Marko Ristiharju, p. 040 501 7059

Rakennuttaja:
Alva-yhtiöt Oy, Jarmo Jäntti, p. 050 344 5457 (ark. 8–16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus p. 014 366 4040