Mitään ei tapahdu ilman energiaa – kodit eivät lämpene, lamput eivät pala, eivätkä sähköautot ja kännykät lataudu. Kasvavat kaupungit tarvitsevat luotettavaa ja kohtuuhintaista energiaa, joka on tuotettava ympäristöä tuhoamatta. Miten kaupunkienergiayhtiöt ratkaisevat tämän haasteen?

Energiakaupungit ry osallistuu Porin SuomiAreenaan 11.7. kello 10-10.45. Paikkana Porin Rantalava, Eteläranta. Tervetuloa mukaan! Keskustelua voi seurata myös suorana verkossa MTV Katsomon kautta.

Tilaisuudessa on luvassa suoraa puhetta kaupunkienergiasta, vihreästä siirtymästä, rahasta ja energiapolitiikasta, kun ääneen pääsevät asiantuntijat, päättäjät ja tutkijat. Panelisteiksi ovat lupautuneet Sitran vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen, kokoomuksen kansanedustaja Kai Mykkänen, SDP:n kansanedustaja Heidi Viljanen, Pori Energia Oy:n toimitusjohtaja Petri Paajanen sekä Energiakaupungit ry:n toiminnanjohtaja Aku Aarva. Tilaisuuden juontaa Madventuresistakin tuttu toimittaja Riku Rantala.


Alva-yhtiöt Oy on yksi Energiakaupungit ry:n 13 jäsenyhtiöstä. Muut yhtiöt: EPV Energia Oy, KSS Energia Oy, Kuopion Energia Oy, Lahti Energia Oy, Lappeenrannan Energia Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy, Seinäjoen Energia Oy, Tampereen Sähkölaitos Oy, Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab, Vaasan Sähkö Oy ja Vantaan Energia Oy.