Alva uusii runkovesijohtoa Lohikoskentien viereisellä kevyen liikenteen väylällä. Uusittava putkilinja sijaitsee Vapaaherrantien ja Kankaankadun välillä, keskustan puoleisella kevyen liikenteen väylällä.

Työmaan ensimmäisessä vaiheessa vesijohtoa uusitaan Kankaankadun ja Niskakujan välissä. Pyöräilijät ja jalankulkijat ohjataan tällä osuudella Lohikoskentien pohjoispuolella sijaitsevalle kevyen liikenteen väylälle. Keskustasta päin tultaessa Kankaankadun risteyksessä pyöräilijät ja jalankulkijat ohjataan Lohikoskentien yli. Paluu takaisin keskustaan päin tapahtuu Niskakujan alikulun kautta.

Kartta

Kiertoliikenne kestää noin kolme viikkoa.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot

Urakoitsija
Varpaisjärven maansiirto ja vesitekniikka Oy, Timo Pekkarinen p. 050 477 3954

Tilaaja
Alva-yhtiöt Oy, Kim Timisjärvi p. 040 864 9821 (arkisin 8-16)
Iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus p. 014 366 4040