Tämän joulun hyväntekeväisyyskohteemme levittää hyvää joulumieltä. Tahdoimme olla mukana varmistamassa, että mahdollisimman moni saisi nauttia joulusta rauhallisin mielin. Siksi kohdensimme joulumuistamisemme (2000 euroa) kotimaamme vähävaraisille lapsiperheille Hyvä Joulumieli -keräyksen kautta.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin organisoimalla keräyksellä ilahdutetaan perheitä ruokalahjakortein. Keräykselle on suuri tarve, sillä koronakriisi on vaikeuttanut monien perheiden elämää entisestään, myös taloudellisesti.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran ja siihen voi osallistua yritysten ja muiden organisaatioiden lisäksi myös yksityishenkilöt aina jouluaattoon saakka. Keräyksen tavoitteena on kerätä yhteensä 2,5 miljoonaa euroa, jolla voidaan lahjoittaa yhteensä 36 000 kappaletta 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja.

Hyvää joulumieltä ja joulun odotusta!

Lisätiedot:

Hyvä Joulumieli -keräys

Kaikki tämän vuoden (2021) tukikohteemme olivat:

 • Jyväskylän ekaluokkalaisten liikenneturvallisuushanke
 • Tokaluokkalaisten energiansäästöviikko (oppimateriaalit)
 • Aivovammaliitto
 • Sydänlapset
 • SLL (Jyväskylä): Keski-Suomen vesistöprojekti
 • Sairaala Novan lahjoitus-tv -kampanja (Lions Club)
 • Lastenkulttuuriyhdistys TaidePiiLO
 • Lohikosken Frisbeegolfrata
 • Tanssin Aika -festivaali
 • Keski-Suomen ensi- ja turvakoti
 • Jyväskylän Taitoluisteluseura
 • Jyväskylän Weikot
 • Liikunnan Riemu / lentopallo, naiset
 • Jyväskylän Ooppera
 • Kiira Väänänen (moukarinheitto)
 • Ilari Manninen (aitajuoksu)

Lisätietoa yhteiskuntavastuutyöstämme löytyy Yhteiskuntavastuu -sivultamme (tukikohteet kohdasta Sosiaalinen vastuu.)