E-laskun eli sähköisen verkkopankkilaskun rinnalle Alva ottaa käyttöön uuden sähköisen laskukanavan: Kivra-digipostipalvelun. Asiakkaalle Kivra on maksuton palvelu.

Kivralla voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida kaikki tärkeät asiakirjat kätevästi digipostina – turvallisesti ja ilmastovastuullisesti. Uusista saapuneista laskuista, kirjeistä ja lipuista saa hälytyksen. Laskuista käyttäjä saa lisäksi eräpäivämuistutuksen.

Käyttöönotto tapahtuu näin

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.
  3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan.

Monta hyvää syytä ladata Kivra

Keskitä digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

Tee arjen helppo ilmastoteko

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.   

Voit jatkossa vastaanottaa ja maksaa laskusi helposti, turvallisesti ja ilmastoa kunnioittaen Kivralla. Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla  palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden laskun  saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Kivraa käyttää tänä päivänä digipostin lähettämiseen asiakkailleen jo yli 40 000 yritystä ja
organisaatiota Suomessa. Palvelu on otettu hyvin vastaan sen aloitettua toimintansa
Suomessa vuoden 2020 alussa. Tutustu Kivraan tarkemmin palveluna www.kivra.fi.