Alva ja menestyksekäs naisten pesäpallojoukkue Kirittäret ovat solmineet yhteistyösopimuksen keväällä starttaavalle Superpesiskaudelle. Alva on yksi Kirittärien pääyhteistyökumppaneista ja joukkueen lukkari Mari Mantsinen kantaa Alvan kummipelaajan titteliä kauden ajan.  

– On hienoa käynnistää yhteistyö hallitsevan Suomen mestarijoukkueen kanssa. Meitä yhdistävät niin vastuullinen toiminta kuin hiilineutraaliustavoitteet, kertoo kehitysjohtaja Tiina Mikkola Alvalta.

Kirittäret pyrkii hiilineutraaliksi seuraksi jo vuonna 2024. Alva tavoittelee hiilineutraalia toimintaa vuonna 2030.

– Alva on meille tärkeä kumppani ympäristövastuun näkökulmasta. Hiilijalanjälkemme on kartoitettu kaudella 2022, ja otamme askelia kohti päästöjen vähentämistä. Tähän liittyen pyrimme yhdessä Alvan kanssa ensi kesänä kannustamaan positiivisesti ottelutapahtumien katsojia tulemaan kävellen tai pyörällä peleihin. Se edistää myös tavoitettamme kannustaa ihmisiä liikunnalliseen elämäntapaan, kertoo seurajohtaja Laura Nuutinen Kirittäristä.


Kuvat: Pablo Casso