Webinaari: Sähköautot ja lämmön kulutusjousto taloyhtiöissä / 12.10.2021 klo 17.30-18.30

Kuinka sähköautojen lataus kannattaisi taloyhtiössä hoitaa? Entä mitä tarkoittaa lämmön kulutusjousto tai energiaoptimointi, ja millaisia säästöjä moisen toiminnan avulla on mahdollista saavuttaa?

Ota kuppi kuumaa ja tule kuulemaan yllä mainituista aiheista lisää Keski-Suomen Energiatoimiston järjestämään maksuttomaan webinaariin, jossa asiantuntijamme kertovat sähköautojen latauksesta ja energiaoptimoinnista taloyhtiöissä. Osallistuminen onnistuu vaikka kotisohvalta kahvikupin äärestä, joko tietokoneella tai kännykällä. Ilmoittautuminen alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

ILMOITTAUDU

 

Asiantuntijamme tilaisuudessa

Liiketoimintapäällikkö Riku Martikainen

Energiaoptimoinnista on puhumassa lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen asiantuntijamme, liiketoimintapäällikkömme Riku Martikainen. Rikun työkalupakista löytyy sekä vahva tekninen osaaminen että eri energiantuotantotapojen elinkaaren huomioiva talouslaskenta.

Asiakaspäällikkö Markus Karevaara

Sähköautojen latauksesta ja älykkäistä parkkipaikkaratkaisuista kertoo asiakaspäällikkömme Markus Karevaara. Markus on kerryttänyt rutkasti kokemusta energiantuotannosta, mutta siirtynyt sittemmin palvelemaan asiakkaitamme hyvin laaja-alaisesti lämpöön, veteen ja sähköautojen lataukseen liittyen.

Lue lisää:
Energiaoptimointi taloyhtiöille
Sähköautojen lataus taloyhtiöissä