Tietoa muuttajalle

Kaukolämpöliittymän siirto

Lämpösopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä, vaan siitä pitää tehdä erillinen siirtosopimus. Lämpösopimuksen siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Alva Viitasaarelle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.
Alva Viitasaari_kaukolampoliittyman_siirtosopimus

Vesi- ja jätevesiliittymän siirto

Vesi- ja jätevesiliittymä ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä, vaan siitä pitää tehdä erillinen siirtosopimus. Vesi- ja jätevesiliittymän siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Alva Viitasaarelle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.
Alva Viitasaari_vesi- ja jatevesiliittyman_siirtosopimus

Veden käyttösopimus kiinteistön haltijalle/vuokralaiselle

Veden käyttösopimus voidaan tehdä kiinteistön haltijalle liittymän omistajan kirjallisella suostumuksella. Suostumuslomakkeen pystyt tulostamaan alta. Täytetty ja allekirjoitettu lomake tulee toimittaa joko skannattuna tai paperiversiona asiakaspalveluumme.

Alva Viitasaari_suostumus veden kayttosopimuksen solmimiseen

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu (at) alva.fi
Postiosoite: Alva Viitasaari Oy, c/o Alva-yhtiöt Oy, PL 4, 40101 Jyväskylä

Laskutustietojen muuttaminen

Laskutusosoitteen muutoksen voi ilmoittaa alla olevalla lomakkeella. Osoitteenmuutoslomakkeen voit toimittaa täytettynä myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu (at) alva.fi.
Alva Viitasaari_laskutusosoitteen_muutos