Asiointipalvelu

Sähköiseen asiointipalveluun pääset tästä: Alva Viitasaari Veden asiointipalvelu

Palvelussamme voit tarkkailla vedenkulutustasi, ilmoittaa mittarilukemasi, muuttaa yhteystietojasi, ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sekä selailla sopimus- ja laskutietojasi.

Liittymät ja mittaushallinta, sopimukset ja laskutus

Asiakaspalvelu
puh. 014 366 4010 (puhelinpalvelu ma–pe klo 8–17)
asiakaspalvelu (at) alva.fi

Veden tuotanto ja jakelu, jäteveden keräily ja puhdistus

Käyttöpäällikkö Petri Kela
puh. 040 846 6794
petri.kela (at) alva.fi

Vikapäivystys (24 h)

014 366 4040

Postiosoite

Alva Viitasaari Vesi Oy, c/o Alva-yhtiöt Oy
PL 4, 40101 Jyväskylä

Laskutus

Lähetättehän laskut alla olevan ohjeistuksen mukaan. Laskuilla tulee olla aina viitetietona tilaajan nimi, tilausnumero tai kustannuspaikka tilauksemme mukaisesti. Puutteellisilla viitetiedoilla saapuvat laskut tulemme palauttamaan lähettäjälle. Konsernimme käytössä oleva maksuehto on 30 päivää netto, ellei toisin ole sovittu.

Huom! Emme vastaanota paperilaskuja 1.6.2021 alkaen. Mikäli verkkolaskun lähettäminen ei ole mahdollista, ratkaisuna on sähköpostilasku. Sähköpostilla laskun toimittamisesta kerrotaan alempana kohdassa ”Sähköpostilaskut”.

Alva Viitasaari Vesi Oy
Y 3351313-6

Verkkolaskuosoite
Nimi: Alva Viitasaari Vesi Oy
Verkkolaskuosoite:  003733513136
Verkkolaskuoperaattori: Basware
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Sähköpostilaskut
Mikäli verkkolaskun lähettäminen ei ole mahdollista, voi laskun lähettää sähköpostitse PDF-tiedostona. PDF-liite ei saa olla salattu, eikä sen ensimmäinen sivu saa olla tyhjä. Mikäli laskulla on liitteitä, on niiden oltava mukana samassa tiedostossa laskun kanssa varsinaisten laskusivujen jälkeen. Sähköpostin koko ei saa ylittää 10 MB. Yhdellä sähköpostilla voi lähettää enintään 100 laskua, mutta jokaisen laskun on oltava omana tiedostonaan.

Sähköpostilaskuosoite PDF-laskuille:
alvaviitasaarivesi(at)bscs.basware.com