Alva aloittaa vesijohdon rakentamisen Keljossa, Pengertien ja Kylmälahdentien välillä syys-lokakuun vaihteessa. Töitä tehdään pääosin jalankulku- ja pyöräteillä alueella Pengertie, Lystilänkatu sekä Kylmälahdentie.

Jalankulku- ja pyöräteille tulevat putkitukset on tarkoitus tehdä poraamalla, jotta häiriö olisi mahdollisimman vähäinen. Myös Pengertien ramppien ja Keuruuntien (Vt 18) alitukset tehdään poraamalla. Kylmälahdentien ajoradan yli menevä osuus vaatii kuitenkin kaivutöitä.   

Kartta

Työmaa vaikuttaa liikennejärjestelyihin niin jalankulku- ja pyöräteillä kuin ajoneuvojen osalta. Muuttuvista liikennejärjestelyistä tiedotetaan opaskyltein.

Arvio työmaan valmistumisesta on vuoden loppuun mennessä.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita. Työmaan aiheuttamista vedenjakelun katkoista tiedotetaan erikseen.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Urakoitsija:
Maansiirto Viiala Oy, Janne Viiala p. 040 589 6656

Rakennuttaja:
Alva-yhtiöt, rakennuttaja Jussi Joutsenvirta p. 040 641 6278 (ark. 8–16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040