Alva Sähköverkko rakentaa sähköverkkoa Jyväskylässä Yliopistonkadulla ja Harjukadulla. Työt käynnistyvät Yliopistonkatu 13:n kohdalta juhannuksen jälkeen viikolla 26 ja etenevät siitä kohti Harjukatua. Työmaa valmistuu viikolla 28.

Kaivutöiden yhteydessä kevyen liikenteen väylälle rakennetaan putkilinjat, minkä jälkeen kaivannot suljetaan. Kaapelin veto- ja jatkoskaivannot jäävät kuitenkin avonaiseksi kaapeleiden asentamiseen saakka. Kevyen liikenteen väylä päällystetään uudelleen, kun hankekokonaisuus on valmistunut.

Rakennustyöt haittaavat liikennettä ko. alueella. Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

 

Lisätietoja

Urakoitsija:
Sähkö Via Oy, Mikko Ahokas, p. 040 702 1393

Rakennuttaja:
Alva-yhtiöt Oy, Jarmo Jäntti, p. 050 344 5457 (ark. 8–16)

sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus p. 014 366 4040