Kirkkopuistossa, Gummeruksenkadun ja Kauppakadun risteyksessä, uusitaan Alva Sähköverkon maanalainen sähkömuuntamo 25.5. alkaen. Saneeraustyöt valmistuvat kesäkuun loppuun mennessä. Maanalainen muuntamo puretaan ja tilalle asennetaan betonirakenteinen puistomuuntamo. Ennen uuden asentamista paikalle asennetaan väliaikainen, peltirakenteinen muuntamo, joka puretaan lopullisen muuntamon valmistuttua.

Saneerauksen vuoksi muutama parkkiruutu poistuu käytöstä ja Kirkkopuistossa olevia kevyen liikenteen väyliä joudutaan sulkemaan. Alueella työskennellään kaivinkoneilla ja liikutaan kuorma-autoilla. Työt aiheuttavat myös meluhaittoja. Mahdollisista sähkönjakelun keskeytyksistä tiedotetaan asukkaita myöhemmin.

Pahoittelemme saneeraustyöstä koituvaa haittaa lähiympäristölle!

Lisätiedot:
Alva-yhtiöt Oy / projektipäällikkö Ilkka Rouniola, p. 050 465 7164
Urakoitsija Elektron E Oy / Pentti Laaksonen, p. 0400 631 423