Alva Sähköverkko saneeraa sähköverkkoa Köhniö–Kypärämäki-alueella. Hankkeessa vanha 20 kV ilmajohto korvataan maakaapelilla. Toukokuussa käynnistyneet työt suoritetaan pääosin vanhan ilmalinjan johtokadun alueella Laajavuorentien ja Vesangantien välillä sekä Erämiehenkadun ja Köhniönkadun alueella. Köhniönkadun ja Pajatien välisellä alueella kaapelointireitti mukailee ulkoilureittiä ja ilmalinjan johtokatualuetta. Työt alkavat Kypärämäen päästä maanrakennustöillä ja kaapeloinnilla ja etenevät järjestelmällisesti kohti Pajatietä. Työn valmistuttua vanhat ilmajohdot puretaan. Hankkeen toteutuksesta vastaa Sähkö Via Oy.

Työt valmistuvat elokuun loppuun mennessä.

Pahoittelemme töistä lähiympäristölle aiheutuvaa haittaa!

Lisätiedot:

Urakoitsija: Sähkö Via Oy, Mikko Ahokas, p. 040 702 1393

Rakennuttaja: Alva-yhtiöt Oy, Jarmo Jäntti, p. 050 344 5457 (ark. 8-16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040