Energiavirasto ilmoitti viime perjantaina 11.6.2021, että Fi-Nergy Oy:n, Fi-Nergy OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n sähköntoimitus asiakkaille on keskeytynyt. Asiakkaiden tulee viipymättä tehdä uusi sähkönmyyntisopimus valitsemansa sähkönmyyjän kanssa, jotta sähkönjakelun jatkuvuus voidaan varmistaa.

Alva Sähköverkko Oy:n asiakkaille, joita asia koskee, on lähetetty asiakaskirje. Alva Sähköverkolla on velvollisuus huolehtia sähkönjakelusta kolmen viikon ajan ko. kirjeen lähettämisestä. Ilmoituksen jälkeen Alva Sähköverkko Oy:lla on oikeus keskeyttää sähkönjakelu asiakkaan käyttöpaikkaan, mikäli sinne ei ole tehty uutta sähkönmyyntisopimusta.

Mikäli olet ollut Fi-Nergy Oy:n, Fi-Nergy OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n asiakas, tee siis viipymättä uusi sähkösopimus valitsemasi sähkönmyyjän kanssa. Sähkönmyyjän valinnassa saat apua esimerkiksi osoitteesta sahkonhinta.fi. Teethän sopimuksen alkamaan niin pian kuin mahdollista eli mieluiten jo kuluvalle päivälle. Suosittelemme ottamaan myyjäyhtiöön yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse soittamalla, ei sähköisiä asiointikanavia pitkin, jotta myynti saadaan alkamaan nopealla aikataululla.

Myyjättömältä ajalta Alva Sähköverkko Oy laskuttaa siirron osuuden lisäksi myös sähkönmyynnistä (6,00 snt/kWh, sis alv. 24 %).

Lisätietoja:

Energiaviraston tiedote
Alvan asiakaspalvelu p. 014 366 4010 (arkisin klo 8-20, la klo 9-16) tai asiakaspalvelu@alva.fi