Alva uusii kaukolämpöverkkoa Puistokadulla 1.9. alkaen. Kaukolämpöverkon saneeraus tehdään Jyväskylän kaupungin suorittaman katusaneerauksen yhteydessä ja se aloitetaan Puutarhakadun ja Yrjönkadun väliseltä osalta. Työn ajaksi kävely- ja pyörätiet siirretään Puistokadulla Tourujoen puolelle.

Ensimmäisen vaiheen työt kestävät noin kolmisen viikkoa, jonka jälkeen kaukolämpösaneerausta jatketaan Ainonkadulla. Kaiken kaikkiaan Puistokadun saneeraus kaukolämpötöineen kestää vuoden loppuun saakka, mikäli säät sallivat.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita. Työmaan aiheuttamista lämmönjakelun katkoista tiedotetaan erikseen.

Katso kartta ensimmäisestä vaiheesta (Puutarhakatu-Yrjönkatu).

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Urakoitsija:
Maansiirto Harry Mäkelä Oy, Jouni Takkinen p. 0500 542184

Rakennuttaja:
Alva-yhtiöt Oy, Rakennuttaja Harri Kaakinen, p. 050 591 0407 (ark. 8–16) sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040