Keskussairaalantien vesihuoltoverkostojen saneeraus jatkuu. Töitä on jo tehty yliopiston ja AaltoAlvarin välisillä viheralueilla ja nyt työ siirtyy Keskussairaalantien varteen. Työmaan vuoksi yliopiston puoleinen jalankulku- ja pyöräilyliikenne on opastettu kadun toiselle puolelle.

Uudet vesihuoltolinjat kaivetaan myös Keskussairaalantien poikki Mattilankadun risteyksen kohdalla. Ajokaista pidetään käytössä molempiin suuntiin, mutta alueen nopeusrajoitus laskee 30:een km/h. Merkittävimmät liikennehaittaa aiheuttavat työvaiheet tehdään yöaikaan.

Yliopiston kohdalla sijaitseva linja-autopysäkki (Yliopisto 2) on pois käytöstä arviolta viikot 7-9.

Kartta

Työn edetessä Mattilankadun risteys joudutaan katkaisemaan liikenteeltä kokonaan, jolloin kulku Mattilankadulle onnistuu vain Keljonkadun kautta.

Työmaa valmistuu viimeistelytöiden osalta kesäkuussa 2022.

Alueella liikkuvien raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden takia työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta sekä noudattamaan alueen alennettua nopeusrajoitusta.

Lisätietoja:

Urakoitsija
Maansiirto Harry Mäkelä Oy, Matti Kohonen, p. 041 730 4374

Rakennuttaja:
Alva-yhtiöt Oy, Elina Valkeejärvi, p. 040 652 9258 (arkisin 8–16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040