Vesihuoltotyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Voionmaankadun, Vesangantien, Martinkadun ja Palokunnankadun risteyksessä perjantaista 25.3. alkaen. Muutoksia tulee kyseisellä risteysalueella sekä jalankulku- ja pyöräilyliikenteeseen että ajoneuvoliikenteeseen.

25.3. alkaen liikennejärjestelyt muuttuvat kartan 1 esittämällä tavalla. Viikon 13 alusta liikennejärjestelyt muuttuvat kartan 2 mukaiseksi. Työn edetessä järjestelyihin saattaa tulla muitakin muutoksia. Työ valmistuu huhtikuun aikana, jonka jälkeen toukokuussa kohde asfaltoidaan.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Tiedotetta päivitetty 25.3. klo 12.45 karttojen osalta.

Lisätiedot:

Urakoitsija:
Varpaisjärven maansiirto ja vesitekniikka Oy (VMSV), Anssi Huusko, p. 050 447 5303, anssi.huusko@vmsv.fi

Rakennuttaja:
Alva-yhtiöt Oy, Jussi Minkkinen, p. 040 680 4839, jussi.minkkinen@alva.fi (arkisin 8-16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040