Alva saneeraa vesijohtoja Vesangantiellä. Työt tehdään pääosin kevyen liikenteen väylällä Savelankadun ja Kypärätien välisellä osuudella. Työt käynnistyvät Savelankadun ja Vesangantien risteyksestä viikolla 29 ja jatkuvat vuoden loppuun saakka. Mahdolliset talven vuoksi tekemättä jäävät viimeistelytyöt tehdään toukokuun 2023 loppuun mennessä.

Työmaan edetessä Vesangantien varren kevyen liikenteen väylä suljetaan liikenteeltä, jolloin jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan käyttämään kadun toisella puolella olevaa kevyen liikenteen väylää. Myös Vesangantien ajokaistoja joudutaan ajoittain sulkemaan Kypärätien risteyksessä. Vesangantien ja Lehtokadun risteyksen sulkemisen takia ajo Lehtokadulle on mahdollista ainoastaan Koivukadun kautta.

Kartta

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

 

Lisätiedot:

Urakoitsija
Maansiirto Viiala Oy, Eero Pelkonen, p. 045 348 0024

Rakennuttaja
Alva-yhtiöt Oy, Elina Valkeejärvi p. 040 652 9258 (arkisin 8–16) sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus p. 014 366 4040.